Skip to content

Bőrgyógyászat online szakrendelés - Távbőrgyógyászat

Dr. Nowinszky Tibor

Bőrgyógyász, Kozmetológus, Venerológus szakorvos (borgyogyaszatonline@gmail.com)

Tisztelt Betegeim!

Milyen előnyei vannak az Ön számára a bőrgyógyászat online rendelésemnek?

A bőrgyógyászat online vagy más néven (teledermatológia) egy új lehetőség, amely az internet segítségével bőrgyógyászati problémák megoldására, kérdések megválaszolására alkalmas módszer. Segítségével a páciensnek nem kell személyesen megjelennie a rendelésen amennyiben nem kíván, vagy nem tud elmenni az orvoshoz.  Az online rendelés segítségével elkerülhető a hosszú előjegyzési idő, az utazás és a várakozás, valamint az ezekkel járó költségek.

A módszer lényege, hogy e-mailen küldött kérdéseket, konkrét eseteket, illetve csatolt dokumentumokat szakorvosként értékelem, majd e-mailben küldök választ a felmerülő kérdésekre, teszek terápiás javaslatot, teszek fel a felhőbe E-receptet, mellyel Ön vagy hozzátartozója bármely gyógyszertárban hozzáférhet majd a megfelelő terápiás készítményhez.

A bőrgyógyászat online módszer hatékonysága nagyban függ a szöveges információktól, és  küldött dokumentumoktól, természetesen a küldött fényképek minőségétől is. Optimális esetben, megfelelő képi és szöveges információ birtokában a hatékonyság és megbízhatóság nem marad el a hagyományos orvos – beteg találkozással járó, személyes bőrgyógyászati vizsgálatokétól, és csaknem minden típusú bőrbetegség esetén alkalmazható.   

Dr. Nowinszky Tibor Bőrgyógyász, Kozmetológus, Venerológus szakorvos.

Ha csak receptre van szüksége, kérem kattintson a RECEPT gombra!

A bőrgyógyászat online szakrendelés lépései

Egyszerű, gyors és kényelmes

1. lépés: A bőrprobléma és leletei lefotózása.

Önnek első lépésként néhány (3-5 db) jó minőségű képet kell készíteni a bőrproblémájáról. Fotózza le vagy scannelje be a releváns laborleletét, megelőző (más orvostól kapott) leleteit is.

2. lépés: E-mailben leírni a panaszait és elküldeni a fotókkal együtt.

A képeket e-mailen keresztül el kell juttatnia hozzám, ugyanitt pontosan le kell írnia panaszait, és megadni a recept íráshoz szükséges adatokat.

3.lépés: Banki átutalással elküldeni a szolgáltatás díját

Ha az e-mailt a panaszairól elküldte, banki átutalással juttassa el rendelőnk számára a szolgáltatás díját, mely bruttó 10.000 Ft, (vizsgálat nélkül, csak receptírás esetén: bruttó 3.000 Ft.)

4.lépés: Diagnózis felállítása, E-recept elküldése

1-3 munkanapon belül e-mailben válaszolok, terápiás javaslatot teszek, és a recepteket E-recept formájában, vagy igény szerint postán elküldöm.

Miért engem válasszon?

????????????????????????????????????

Dr. Nowinszky Tibor vagyok. Húsz éves folyamatos magán bőrgyógyászati praxissal rendelkezem, mely során a hét minden munkanapján napi nyolc órában látom el bőrgyógyászati betegeimet. Mindemellett foglalkozom orvosi kozmetológiai és lézeres beavatkozásokkal is. 

1995-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyet több itthoni, és külföldi kórházban szereztem. 2001 óta vagyok kizárólag magánbőrgyógyász – vállalkozó orvos. A folyamatos (hazai és külföldi) szakmai továbbképzés mellett elvégeztem többek között az orvosi lézerekkel, ránc- és ajakfeltöltéssel, orvosi mezoterápiával ill. Botox kezeléssel kapcsolatos tanfolyamokat majd sikeres vizsgákat tettem.

A bőrgyógyászati, kozmetológiai szakmában fellelhető lézerberendezések többségével 1997 óta folyamatosan dolgozom. (Softlézerek, Helium-Neon lézer, széndioxid (CO2) 10640 nm, Erbium:YAG 2940 nm, Neodymium:YAG 1064 nm, KTP illetve diódalézerek 532 nm, ill. 810 nm epilációs lézer) és használatukban jelentős szakmai gyakorlatra tettem szert.

További szolgáltatásaim

1.EUROMEDICA Egészségügyi Szolgáltató Központ
8360 Keszthely, Bercsényi Miklós u. 65/B.
(hétfő, kedd, csütörtök, péntek 8:00-17:00)

2.TOMPOS Egészségház 8300 Tapolca, Honvéd u. 2.
(szerda 13:30-tól)

Hyaluronsavas ráncfeltöltés és ajakformálás

A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol. Az eljárás segítségével a bőr egyenletesebbé válik, az arc összképe egészségesebb, fiatalabb képet mutat. Ráncfeltöltést alkalmazunk például a két szemöldök közötti mély, úgynevezett „haragos ránc”, vagy a száj, az orr melletti mély ráncok eltűntetésére. 

Botox kezelés

Botox kezelés: gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak kezelésére. Azoknak ajánlott, akiket zavarnak a mimikai ráncaik, és szeretnének látványosan fiatalodni. Általában a 30-40-50 éves korosztály veszi igénybe. Fontos, hogy akkor érdemes elkezdeni, amikor még nincsenek igazán mély, bevésődött ráncok.

orvosi, lézeres szőrtelenítés

A lézeres kezelés ma a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb szőrtelenítő eljárás! A lézeres szőrtelenítésnek köszönhetően hosszútávra megszabadulhat a nem kívánt szőrzettől. A szem környékének kivételével az egész arc, a teljes test, és még az intim testrészek területén is eltüntethetők a zavaró, sötét szőrszálak. A kezelés során a szőrszálak fokozatosan elvékonyodnak és kihullanak. 

Lézersebészet

Klinikánkon lehetőség van (a hagyományos sebészi kimetszés mellett) a jelenleg elérhető (és nem mellékesen, az egyáltalán létező) mindkét, csúcstechnikát képviselő sebészi lézer alkalmazására; rendelkezünk CO2 (széndioxid) és Erbium-YAG lézerrel is, mely utóbbi a hazánkban található alig néhány berendezés egyike.

Címünk

Euromedica Egészségügyi Szolgáltató Központ, H-8360 Keszthely, Bercsényi Miklós u. 65/B

Elérhetőségeink

Tel./fax: 06-83/510-724, Tel.:06-30/902-9169 www.borgyogyaszatonline.hu, borgyogyaszatonline@gmail.com

Cégünk

Nowa Euromedica Kft, 8372 Cserszegtomaj, Fehér köz. 3.

Hírek, érdekességek

Tipp a bőr öregedése ellen!

Már a harmincas éveinkben elkezdődik a bőr öregedése, a bőr fokozatosan veszít zsírkészletéből, ami azzal jár, hogy gyorsabban kiszáradhat és ráncosodhat. Ha üde, egészséges arcbőrt szeretne 40 év felett is, akkor használjon mindig nagy faktorszámú napvédő krémet! Lassan itt a nyár! Már ilyenkor gondoljon arra, hogy megóvja bőrét a potenciálisan káros UV-sugaraktól. A túlzott napozás pigment foltok megjelenéséhez,és a kollagénbomlásához vezethet. A napvédő krémek használata minden életkorban fontos, de idősödéskor a bőr érzékenyebbé válik a nap sugaraira, így a védelme még fontosabbá válik.

Orvosi esztétikai kezeléseinkről
Hyaluronsavas ráncfeltöltés: az egyik legelterjedtebb és legkíméletesebb kezelési forma.A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol. Az eljárás segítségével a bőr egyenletesebbé válik, az arc összképe egészségesebb, fiatalabb…
Mit tehetünk a ráncok ellen?
A ráncok az idő múlásával lassanként szinte mindenki arcán megjelennek. Tény, hogy vannak olyan jó genetikával megáldott emberek, akiknél ez később jelentkezik, de a kor minden embert utolér. 25-30 éves kor felett, noha még…
Bőre egészségéért igyon sok vizet!
A víz nemcsak a különféle belső folyamatokat segíti elő, mint például az energia fokozása, a testhőmérséklet szabályozása és az agy működésének elősegítése, de a bőr hidratálásának és kollagén termelésnek köszönhetően a bőrragyogásához is hozzájárul.…

Adatkezelési szabályzat

Általános szerződési feltételek

Betegtájékoztató

Impresszum

Webdesign: Vertarics Anita    https://weboldaltneked.hu/