Mit tehetünk a ráncok ellen?

  • by

A ráncok az idő múlásával lassanként szinte mindenki arcán megjelennek. Tény, hogy vannak olyan jó genetikával megáldott emberek, akiknél ez később jelentkezik, de a kor minden embert utolér.

25-30 éves kor felett, noha még fiatalokról beszélünk ebben a korosztályban, már láthatóvá válhatnak az öregedés jelei. A homlokon és a szem körül kialakulhatnak felületes ráncok, a szem alatt karikák, valamint az orr és a száj között húzódó nasolabiális redő is elmélyülhet. Ezenkívül, a túlzásba vitt napozás hatására a bőr is pigmentálódhat, illetve az UV-A sugárzás hatására a fokozott kollagénlebontás miatt a bőr is veszíthet a feszességéből. Elsősorban a megelőzés szerepét kell kiemelni, de vannak olyan orvos-esztétikai kezelések, amelyekkel csökkenthető a ráncok kialakulása, visszaadható a bőr feszessége és a pigmentfoltokat is el lehet tüntetni.

30-40 éves korban már érdemes elgondolkozni azon, hogy a ránctalanítás melyik fajtájával szeretnénk felfegyverkezni a folyamat lassítása – esetleg visszafordítása érdekében.

Akkor érdemes szakemberhez fordulni, ha valaki a tükörbe nézve nem elégedett azzal, amit lát. Nem az a fontos, amit a környezetünk sugall, hanem az, hogy mitől leszünk elégedettebbek.

Hogy melyik arcfiatalító kezelés vagy orvos esztétikai beavatkozás lenne az Ön számára a megfelelő? Segítünk! Megbeszéljük, hogy Önnek melyik lenne a tökéletes választás.

Jöjjön el hozzánk egy ingyenes konzultációra!

Rendelőnkben a legmodernebb felszereléssel, szakértelemmel és személyre szabott kezelésekkel, tanácsadással várjuk!

Kérjen időpontot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .